Etsitkö keinoa säästää lainoissasi? Onko sinulla useita luottokortteja, joilla on korkea korko, sekä useampia lainoja? Maksatko yhä osamaksuja pois? Yhdistä kalliit lainat. Näin saat yhden alhaisen koron, mikä helpottaa kokonaismäärän maksamista vähemmällä stressillä

Näin lainojen yhdistäminen toimii

Kuvittele, että sinulla on kolme luottokorttia, joista kullakin on 5 000 euron saldo. Kunkin velan todellinen vuosikorko on 20 prosenttia. Tämä tarkoittaa, että jos maksat vain kuukausittaiset vähimmäismaksut näistä veloista ilman ylimääräistä käteistä, se vie yli kolme vuotta ja maksaa yli 3 500 euroa korkoja.

Mutta sanotaanpa, että käytössäsi on 50 000 euroa, jotka haluat lainoittaa noiden kolmen velan päälle. Jos maksat kymmenen prosenttia pankkiiriliikkeeltä, voit saada vain 60 000 euron lainan. Nyt sinun pitäisi maksaa 3 500 euron vuosikorkoja ja 50 000:n arvosta rahoituskuluja. Todellinen vuosikorko olisi siis yli 12 prosenttia!

Velkojien yhdisteleminen parantaa tilannettasi merkitäkseen vain yhden lainan, josta maksat 5000 euron kuukausittaisia vähimmäismaksuja. Saat pankilta 50 000 eurosta todellisen vuosikoron ollessa vain 7,9 prosenttia, ja voit säästää aikaa ja rahaa velkojesi hoitamiseen.

Näin haet yhdistelylainaa

Kerro pankillesi (puhdasta järjestelyä varten) yksinkertaisesti, että haluat heidän hoitavan lainojesi maksuja ja pyydä neuvoa. Saat erityisen ajan sitten kun tarvitset sitä.

Pankkiiriliike ehkä myös muistuttaa sinua siitä, että nyt on mahdollisuutesi saada matalampia korkoja. Jos olet ollyt saman pankin asiakkaana kymmenen vuotta tai enemmän, hän tietävät tarkalleen rahoitustilanteesi. He myös hallitsevat kaikkien sopimustekstien kirjoittamisen ja maksunsaannon.

Kun yhdistelylainaa haetaan vakavasti otettavalta pankkiiriliikkeeltä, useimmat ihmiset saavat lainapäätöksen vielä seuraavana pankkipäivänä. Vasta silloin tämä pankkiiriliike voi alkaa yhdistelemään velkojasi.